ЖУТО ЛИЦЕМЕРСТВО!

24.04.2015.

Наш народ има једну добру узречицу којом описује стратегију којом се лопови служе како би скренули пажњу са себе, а она гласи „Држ’те лопова!“. Баш у том маниру наступа Демократска странка када низом лажи покушава да облати најуже руководство Треће Србије, оптужбама за нечасне радње и некакво наводно богаћење.

Као што смо пре два дана и упозорили најширу јавност у Србији, ДС је у државној штампарији о државном трошку штампао пропаганди материјал у којем низом лажи покушава да све нас на политичкој сцени увуче у њихову каљугу јер они само у каљузи добро функционишу. Циљ ДС-а је да све нас на политичкој сцени упрља својом прљавштином и да на тај начин покуша да се замаскира и евентуално превари неког грађанина Србије да поново гласа за њих.

Напади које доживљава Трећа Србија су за нас потврда да смо на добром путу и да многима који већ деценијама  зарад нечијег туђег интереса уништавају нашу државу не одговара појава нових људи на политичкој сцени. Посебно им не одговара појава људи који имају изграђену политику на бази које су већ успели да пронађу савезнике у водећим државама Европе.

Такође, не можемо а да не приметимо да су се напади појачали од тренутка када је председник Треће Србије Мирослав Паровић први у Србији започео кампању за наредне председничке изборе. Ово је за многе очигледно знак да треба да ударе из свих расположивих средстава за лажи и обмане и да тиме осујете покушај да се у Србији изгради истинска алтернатива и оваквој власти и оваквој опозицији.

ts nebo zastave