Мирослав Паровић председник Треће Србије и Срђа Поповић – Има ли државног удара? (ВИДЕО)

11.12.2014.

Београд/Нови Сад:

Мирослав Паровић из Треће Србије рекао је гостујући у Вестима Б92 да Срђа Поповић из организације КАНВАС спрема државни удара и то тако што ће организовати демонстрације испред зграде НИС-а у Новом Саду.

Ми смо ове информације добили од релевантних извора. Спремају протест испред зграде НИС-а, а онда би тај миран протес требало да прерасте у насилне демонстрације. План је да упадну у зграду НИС-а и да тамо нападну руске држављане“, навео је Паровић.

Мирослав Паровић и Срђа Поповић Б92

Према његовим речима, циљ је да се дестабилизује спољнополитичка позиција Србије, да се изазове Русија и да се земља у потпуности окрене Европској унији.

Такође у ветима Б92, Срђа Поповић је рекао да све ово звучи као лош виц и да верује да ће тужилаштво на све ове тврдње реаговати.

“Ја очекујем позив тужиоца из Новог Сада и овде се ради о покушају да се буде у медијима. Ово више није земља у којој на некоме можете да цртате мету. Верујем да ће тужилаштво реаговати, ако оно не реагује онда ћемо ми да поднесемо тужбу. Сигуран сам да ће држава утврдити шта је истина. Или ја спремам удар или они причају глупости, а за то следе санкције”, рекао је Поповић.

 

Извор: Б92

b92