Трибине Градског одбора Треће Србије у Новом Саду у Месним одборима

03.04.2015.

Током марта месеца одржане су трибине у Месним одборима Сремска Каменица, Житни трг и Видовданско насеље. Грађанима је представљен програм Градског одбора у Новом Саду, чији садржај је ефикасније функционисање комуналног система града, решавање инфраструктурних проблема и већи акценат на савременој архитектури, затим промоција образовања као најважнијег стратешког ресурса, култура српског националног идентитета и брендирање Новог Сада као пољопривредног центра Србије.

У Сремској Каменици трибину је отворио председник Месног одбора Дражен Каназир. Говорили су потпредседници Градског одбора Марко Ерцег и Мирослав Илић, као и председник Горан Миленковић.

kamenica3 tribina

Трибина Градског одбора у Месном одбору Сремска Каменица

 

Промоцију Треће Србије на Житном тргу отворила је председница Месног одбора Јелена Шкундрић Бабић. Присутнима су се, затим, обратили зaменик председника Градског одбора мр Горан Сечујски, потпредседница Градског одбора Сунчица Марковић и председник Горан Миленковић.

Трибина у месном одбору Житни трг

Трибина Градског одбора у Месном одбору Житни трг

 

Трећу Србију на Видовданском насељу представили су председник Месног одбора Ђорђе Милић, чланица председништва Треће Србије Маја Фамилић, потпредседници Градског одбора др Живко Ћурчић и Мирослав Илић, као и председник Горан Миленковић.

Трибина у месном одбору Видовданско насеље

Трибина Градског одбора у Месном одбору Видовданско насеље

 

Градски одбор у Новом Саду наставиће овакве активности у наредна два месеца у свим Месним одборима на територији Града. Грађани су показали значајно интересовање за наш рад и програм, јер нудимо конкретне предлоге.