Трибина Треће Србије у Месном одбору на Подбари у Новом Саду

21.05.2015.
Јеленко Тешановић, председник Месног одбора на Подбари и домаћин скупа нагласио је да се никада није бавио политиком, а Трећој Србији је приступио јер је препознао нову снагу, велики потенцијал политичког програма који нуди и пре свега нову енергију у руководећим кадровима странке.
Месни одбор Подбара, Нови Сад, мај 2015.
Мр Горан Сечујски, заменик председника Градског одбора у Новом Саду причао је о резултатима градског Већа за привреду, на чијем је челу. Спровели смо Акциони план запошљавања и захваљујући овој мери сопствени посао је започело око 105 Новосађана. Такође, брендирали смо футошки купус и фрушкогорски ливадски мед као новосадске производе у оквиру програма за развој пољопривреде града и на добром смо путу да у тој области остваримо сарадњу са кинеским градом Чангчуном, градом побратимом Новог Сада, чија је популација као цела Србија. 
Месни одбор Подбара, Нови Сад, мај 2015.
 
Горан Миленковић, председник Градског одбора у Новом Саду захвалио се присутнима што су одвојили своје време да дођу на трибину, јер су људи данас антипатични углавном према свему што има везе са политиком. Управо је то био наш мотив да направимо Трећу Србију и кроз странку покушамо да изградимо систем који ће свим грађанима Србије обезбедити квалитетан живот. Ми немамо другу државу и зато позивамо стручне и образоване људе да не одлазе из Србије, него да дају свој допринос у развоју друштва. Ми морамо нашим потомцима оставити бољу Србију, него што је она данас.
Месни одбор Подбара, Нови Сад, мај 2015.