Трибина​ Месн​ог​ одбор​а​ Треће Србије на Лиману

26.04.2015.
​У петак 24. априла 2015. године одржана је трибина Месног одбора Лиман у Новом Саду на којој су говорили председник Месног одбора Треће Србије на Лиману Милош Петровић, потпредседник Градског одбора Мирослав Илић, чланови председништва Треће Србије Бојан Панаотовић и Маја Фамилић.
Месни одбор Лиман, 24.4.2015.
Члан председништва Треће Србије и познати новосадски ТВ новинар, Бојан Панаотовић је истакао да су за суштинску промену политике у Србији потребни нови и неискомпромитовани људи. Управо такве кадрове нуди странка Треће Србије која једина доноси смену генерација.
Месни одбор Лиман, 24.4.2015.
Маја Фамилић, најактивнији ромски активиста у Новом Саду и шире је присутнима представила резултате свог богатог друштвеног активизма, како у области уметности, тако и у области просветног рада, дипломатије и тд.
Месни одбор Лиман, 24.4.2015.
Мирослав Илић, потпредседник Градског одбора, је истакао да је политички простор Србије одавно лишен сваке личне и друштвене одговорности, и да постоје разни начини да се бавимо политиком. Наводећи начине на које можемо да вршимо промене Илић је говорио о Фондацији Достојанство и једном од њених последњих постигнућа, а то је филм о Михајлу Пупину. Пупин мора представљати узор нових генерација српског друштва и зато је овај филм важан културно-уметничко средство у постизању тог циља.
Месни одбор Лиман, 24.4.2015.