Трећа Србија основала месни одбор у сомборској месној заједници Млака

23.12.2014.

У понедељак, 22.12.2014. године, политичка организација Трећа Србија основала је месни одбор у сомборској месној заједници Млака.

go sombor (1)

Једногласном подршком 53 члана Скупштине, за председника месног одбора Треће Србије МЗ Млака у Сомбору изабран је Вања Стојановић, за потпредседника Снежана Кањо, и за секретара Милица Јерковић.

Том приликом, новоизабрани председник месног одбора Треће Србије МЗ Млака у Сомбору, Вања Стојановић се захвалио на указаном поверењу и истакао да се у месном одбору морају ангажовати људи са свих крајева месне заједнице како би се што брже и боље решавали постојећи проблеми. Са укључивањем у рад месног одбора свакога ко то жели, уверен је да ће посао бити лак јер у Трећој Србији раде озбиљни људи на одговорним позицијама.

Председник Градског одбора Треће Србије Сомбор, Синиша Милић је изјавио да човек, којег је произвело „демократско друштво“, данас је на издисају и само је питање времена када ће потпуно нестати. Трећа Србија промовише једног новог човека, човека који ће одговорити изазовима овог времена, вратити веру у човека и вратити достојанство човеку.

go sombor (2)

Покрајински посланик Треће Србије, Срђан Завишин је нагласио да је за добар резултат неопходно равномерно укључивање свих месних одбора у рад странке, јер ћемо тако профилисати странку на најбољи могући начин.

Душко Станић, шеф одборничке групе Треће Србије у Скупштини града Сомбора, је истакао важност добре комуникације на свим нивоима странке, поготово у месним одборима јер само тако идеје појединца које су од значаја за становнике месних заједница, могу бити и спроведене у дело.

Др Лазар Рачић, покрајински посланик Треће Србије, је рекао да Трећа Србија у потпуности подржава идеју Нове Европе, као алтернативу Европској Унији, коју промовишу млади и паметни људи, не само у Србији већ и у Француској, Немачкој, Русији и другим државама.