Мирослав Паровић: Обуставите медијску хајку на Александра Конузина! (Курир)

31.10.2014.

Према његовим речима после најаве нове спољнополитичке оријентације Русије у којој је кључна ствар концепт Европе нација и националних држава, очигледна је нервоза атлантистичких кругова

Александар Конузин

Александар Конузин (фото: Зорана Јевтић)

Трећа Србија сматра непримереним и недопустивим да се против бившег амбасадора Руске федерације у Србији Александра Конузина води брутална медијска хајка. У уређеним државама се представници других држава никада не спомињу на личној основи, а поготово када су та лица још увек у активној служби своје државе, рекао је Мирослав Паровић председник Треће Србије.

Miroslav Parovic, kampanja 2015., fotos za postavljanje u vesti

 Према његовим речима за бившег амбасадора, а садашњег саветника у Министарству одбране, Александра Конузина, у Србији постоје неподељење симпатије.

“То сам могао да видим и доживим када смо заједно присуствовали војној паради у Београду и када су стотине присутних грађана прилазили да се поздраве са господином Конузином. Изгледа да је управо ова врста угледа коју господин Конузин ужива у Србији послужила и као мотив за покушај медијског линча”, рекао је Паровић,

Према његовим речима после најаве нове спољнополитичке оријентације Руске федерације у којој је кључна ствар концепт Европе нација и националних држава, очигледна је нервоза атлантистичких кругова, а посебно њихових експонената на Балкану.

“Трећа Србија ће наставити да активно ради на томе да наша земља буде део новог европског договора и да као таква заузме централну позицију у овом делу Европе. Лично знам, а велика већина Србије осећа да нам је господин Александар Конузин савезник и искрени пријатељ на том путу”, рекао је Паровић.

Аутор: Зорана Јевтић

Објавио: Курир (31.октобар 2014.)