Видео: Трећа Србија – Будућност је наша ствар!

13.10.2013.
Да ли се организације окупљају на скупштине да би се стари пријатељи видели и провели пријатно послеподне уз пиће и разговор или да сву своју енергију заједнички усмере ка решавању конкретних проблема? Колико је важно шта се на таквим скуповима каже, и колику тежину носи? Како се доносе одлуке и да ли се преиспитују идеје оних који одређују курс нашег друштва? Где су у свему томе политичке партије и друге организације, бирачи? Ко се и зашто уплашио младих и школованих људи, који су одлучили да остану у Србији, и који се уз подршку и искуство старијих боре за заједничку будућност? milica
_MG_5222 by CreativeLight_rs
Ако сте себи поставили неко од ових питања, погледајте кратак филм са наше Оснивачке скупштине и пронаћићете одговоре на ова и многа друга питања. Упознајте идеје које откривају нова лица, и сазнаћете суштину иза нашег слогана. Одбијамо да будемо посматрачи.  Будућност је наша ствар!
 
 
Погледајте наше расправе, анализе, сумње и сукобе ставова, али и нашу вољу и слогу у посвећености и искрености које једино заједно испреплетане могу донети синтезу идеја и планова потребних за опстанак и јачање Србије!
 _MG_5400 by CreativeLight_rs

Програм који је пред вама плод је дугих преиспитивања, анализа и финог менталног “глачања” и “полирања” које су га учиниле најпоузданијом основом за здраву политику у Србији 21. века.

_DSC2543 by CreativeLight_rs