Трагикомична политика Демократске странке

01.04.2015.

Политика Демократске странке сваким даном све више постаје трагикомична – трагична по ефектима које има по грађане Србије, а комична по покушајима да после свега лошег што су урадили њени фунцкионери изигравају некакве душебрижнике. Челници Демократске странке заборављају да сада предводе странку која се једва изборила за цензус и покушавају да оцењују подобност других политичких странака и остатку политичке сцене деле политичке савете и успостављају некакве стандарде.

Морамо подсетити ДС да је време у коме су они одређивали ко је патриота а ко издајник, која фабрика треба да се прода за 3 евра, ко је подобан а ко неподобан, на сву срећу, одавно иза нас. То што су се они ових дана острвили на Трећу Србију показује да ДС у овом моменту покушава да сву своју снагу, иако малу, усмери на нападе на градску власт у Новом Саду а посебно на градоначелника Милоша Вучевића.

Нама је јасно да је Трећа Србија изабрана као једна од полуга преко које ће покушати разбијање коалиције у Новом Саду а са циљем изазивања нестабилности на политичкој сцени и то поготово у Војводини. ДС је одувек знала да се сналази само у хаосу и и зато сада покушава да себи обезбеди природно станиште.

Као што смо више пута наглашавали, Трећа Србија иако опозициона странка, неће насести на њихове провокације и бити део покушаја да се направи неки нови ДОС који ће мимо избора преузети власт на улицама. Напротив, ми смо управо једна од највећих брана таквом сценарију и баш зато смо толико и нападани. Посебно нам је драго што је Српска напредна странка, као највећа странка у Србији по подршци народа, уочила какав се сценарио спрема у нашој држави и да је добар део отровних стрелица којима разноразни гађају Трећу Србију уствари намењен самој Српској напредној странци.

ts nebo zastave