Саопштење за јавност поводом формирања одборничке групе

30.07.2015.

Иако скоро сви чланови Треће Србије настављају да траже смену Мирослава Паровића који узурпира и злоупотребљава Трећу Србију упорно одбијајући да сазове седницу Председништва како би сносио одговорност и консеквенце за своје поступке, јавност и даље остаје обманута актима његове непромишљености и политичке неодговорности у виду противправног искључивања генералног секретара Треће Србије, три члана Председништва, члана Ужег председништва, председника и потпредседника ГО Треће Србије у Новом Саду и три одборника у Скупштини Града Новог Сада из Треће Србије и одборничке групе.
Сматрамо да политика одговорности не сме да чека.

SL

У Скупштини Града Новог Сада данас је зато формирана нова одборничка група под називом “СРПСКА ЛИГА” коју ће у градском Парламенту убудуће представљати одборници: Александар Ђурђев, Сунчица Марковић и Горан Миленковић.
Српска лига је политичка платформа Треће Србије која окупља државотворне, стручне и патриотске снаге у Србији.
Српска лига је јасан одговор свесних, васпитаних, вредних и преданих људи који баштине најбоље делове националне традиције. Одговор оних који чврсто верују да само преданим радом, стрпљењем и слогом можемо вратити на прави пут наш народ и нашу државу.
Нашу одборничку групу одликују истрајност, радна етика и лична одговорност. Нама ништа није светије и прече од Новог Сада и од Србије. Ми смо лига оних који су у својим областима деловања успешни и доследни.
Ми желимо да радимо и решавамо проблеме наших суграђана и у томе нас нико и ништа неће зауставити.