Радионица Форума жена „Треће Србије“ у Стапару

10.06.2015.

Поводом обележавања Међународног дана заштите животне средине који се обележава 5. јуна, чланице  Форума жена политичке организације Трећа Србија у Сомбору посетиле су  Удружење  жена „Стапарке“, у  Стапару.

forum zena traca srbija, stapar, 2015

Присутне је поздравила Силвија Вилим, председник Форума жена политичке организације Трећа Србија у Сомбору, и истакла да је важно да се скрене пажња јавности на бројне еколошке проблеме и потребу очувања животне средине, како би се природно богатство сачувало за будуће нараштаје, те како би се будућим нараштајима обезбедили услови за здрав живот.

Снежана Аперлић, председник Удружења жена „Стапарке“, која је и била домаћин и организатор ове радионице, овом приликом упознала је присутне са радом и циљевима Удружења жена „Стапарке“, као и  начином израде разних употребних предмета од рециклажног материјала, пре свега, папира.

forum zena traca srbija, stapar, 2015a

Након  одржане радионице, чланице Форума жена политичке организације Трећа Србија у Сомбору, договориле су се да у наредном периоду одрже низ сличних едукативних радионица.