Потписан споразум о сарадњи Треће Србије и Белоцркванске слободне иницијативе

07.02.2015.

Данас је у присуству медија на конференицији за штампу озваничена сарадња Треће Србије и Белоцркванске слободне иницијативе кроз политичко окупљање Алтернатива за Србију. У име Треће Србији сарадњу је озваничио председник Мирослав Паровић, док је у име Белоцркванске слободне иницијативе споразум потписао председник управног одбора Борис Ђурђев.

Miroslav Parovic, kampanja 2015., fotos za postavljanje u vesti 2

Мирослав Паровић је истакао да је Алтернатива за Србију показала спремност да окупља најквалитетније снаге у Србији које су доказане по својој ефикасности пре свега на локалном нивоу. Он је додао да је Белоцркванска слободна иницијатива важна подршка Алтернативи за Србију у остваривању постављених циљева и да ће се већ у блиској будућности показати колико су важна оваква окупљања снага које желе добро Србији.

Boris Djurdjev Miroslav Parovic (2)

У свом излагању Борис Ђурђев је презентовао досадашње резултате рада Белоцркванске слободне иницијативе и дао видљиве резлтате својих сарадника и своје личне. Ђурђев је похвалио начин организације и смер кретања Алтернативе за Србију и појаснио зашто је њих као јак локални покрет привукла оваква платформа и овакав начин окупљања. Он је додао да постоји низ локалних покрета који би да подрже овакво политичко окупљање и да ће Алтернатива за Србију из дана у дан бити све јача снага.