Подршка Синдиката „Солидарност“ закону о општем репрограму дугова

27.02.2015.

Данас је у Новом Саду стартовала акција прикупљања потписа неопходних да би се закон о општем репрограму дугова нашао пред посланицима Народне скупштине.

stop izvrsiteljima Novi Sad (2)

Како је приликом потписивања ове народне иницијативе рекао Мирослав Паровић, председник Треће Србије, ово је начин да грађани изврше притисак на власт како би се донео овај закон који пре свега штити обичног човека. За нас је очување социјалног мира највеће патриотско питање и због тога позивамо све грађане, али и све организације којима је интерес обичног човека важнији од партијског да подрже ову иницијативу, закључио је Паровић.

stop izvrsiteljima Novi Sad (1)Подршку доношењу закона о општем репрограму дугова дао је и Синдикат „Солидарност“. Оснивач синдиката, Милан Старовић је истакао да они као једини национални синдикат подржавају родољубиву странку Трећу Србију у акцији прикупљања потписа. Важно је да и републичка власт, као и све локалне власти озбиљно схвате ову иницијативу и да нађу начина да помогну грађанима, рекао је он приликом потписивања петиције.

Потпишите петицију