„ПАРОВИЋ – ПРЕДСЕДНИК“ – ПРЕДИЗБОРНА КАМПАЊА АЛТЕРНАТИВЕ ЗА СРБИЈУ НАСТАВЉЕНА У СРБОБРАНУ

31.05.2015.

У Србобрану је одржана трибина на којој је Алтернатива за Србију пред око стотину људи представила свог кандидата за председника Србије, Мирослава Паровића.

Присутнима су се, испред Алтернативе за Србију обратитли: Александар Ђурђев, Захарије Трнавчевић, Боривој Рашуо, Бојан Панаотовић и Мирослав Паровић.

Данас у Србији без пристојности нема ни позиције, ни опозиције и само васпитани људи знају ред, а Мирослав Паровић, кандидат за председника државе је и пристојан и васпитан, рекао је, обраћајући се Србобранцима Александар Ђурђев.

ALZAS Srbobran 30.5 (1)

Александар Ђурђев

У Србији у којој се сваки дан нагомилавају проблеми није циљ да неко понуди решења, па да на њихову реализацију чекамо више година. Србија гори у апатији, безнађу, вршњачком и породичном насиљу, а Мирослав Паровић је направио тим који ће наћи решења и за ове, и за све друге проблеме и та решења ће брзо бити реализована. Управо се по томе Паровић разликује од других политичара. Разликује се и по томе што ће вам Мирослав Паровић, уместо када ће нам бити боље, рећи шта треба да урадимо како би се већ од сутра у овој држави боље живело“, каже Александар Ђурђев.

 

ALZAS Srbobran 30.5 (2)

Захарије Трнавчевић

„Свих ових година мог дугогодишњег искуства новинара и уредника пољопривредне емисије, виђао сам људе који су лоше управљали Србијом, а Србија има толико пољопривредног потенцијала да може да буде башта Европе. У Србији може да се живи као у многим развијеним земљама, уколико се у Србији буде радило колико се ради у тим земљама и због тога је потребно да на политичкој сцени имамо добре министре, председнике Владе и председнике државе. Мирослав Паровић је неко ко ће, по мом мишљењу моћи да води Србију ка просперитету“, рекао је Захарије Трнавчевић.

ALZAS Srbobran 30.5 (3)

Боривој Рашуо

Да би се у Србији боље живело, морамо изабрати боље људе од оних који ову државу тренутно воде. Мирослав Паровић јесте алтернатива свему лошем у овој земљи, али Паровић није довољан да би се живело боље. Није довољан, али јесте добра основа и добар темељ на којем ћемо изградити бољу будућност за све нас“, истакао је Боривој Рашуо.

ALZAS Srbobran 30.5 (4)

Бојан Панаотовић

Бојан Панаотовић је рекао да ниједан политички лидер, а било их је много који су ову земљу довели до просјачког штапа, није оправдао поверење и наду коју су људи полагали у њих све ове године. Он је додао да Мирослав Паровић има конкретна решења и конкретне предлоге који ће сигурно покренути Србију.

Кандидат за председника Србије, Мирослав Паровић, обраћајући се присутнима, као своју највећу предност истакао је то што је као најмлађи политичар у Србији успео да се договори са најстаријем политичарем око начина решавања нагомиланих проблема у држави.

ALZAS Srbobran 30.5 (6)

Кандидат за председника Србије, Мирослав Паровић

После 25 година вишестраначја и свих пораза у Србији, сизифовски је тешко појавити се у Србобрану и рећи: „ДА – има наде, ДА – може другачије и боље да се живи, ДА – али само ако променимо начин размишљања.

Ја сам председник нове политичке генерације и управо то што вам до сада нисам давао лажне наде и лажна обећања, управо то што вас, за разлику од других, нисам лагао, управо то је моја највећа предност“, истакао је кандидат за председника Србије, Мирослав Паровић.