Oснован месни одбор Треће Србије у Стапару

18.12.2014.

У четвртак, 11.12.2014. године, основан је месни одбор Треће Србије у Стапару.
Једногласном подршком 92 члана Скупштине, за председника месног одбора Треће Србије у Стапару изабран је Лазар Катанић, а за потпредседнике Сузана Пајић, Бранислав Нагулов, Маријана Михаљев и Снежана Аперлић.

SAMSUNG
Том приликом, новоизабрани председник месног одбора Треће Србије у Стапару, Лазар Катанић се захвалио на указаном поверењу, и нагласио важност политичког деловања младих људи, нарочито укључивањем у активан рад месних одбора, као што је у Стапару.

Председник Градског одбора Треће Србије Сомбор, Синиша Милић је изјавио да је већина европских народа разочарана оним што им је донела Европска Унија, и управо због тога Трећа Србија промовише идеју Нове Европе – Европе суверених нација и суверених држава.

Покрајински посланик Треће Србије, Срђан Завишин је истакао потребу за формирањем свих месних одбора Треће Србије на територији града Сомбора, који ће бити састављени од младих и амбициозних људи са једне стране, уз подршку старијег и искуснијег кадра.

Душко Станић, председник одборничке групе Треће Србије у Скупштини града Сомбора, се осврнуо на значај медијског представљања странке, и приближавања програма странке свим члановима и симпатизерима путем интернет странице и путем свих друштвених мрежа.

Stapar mesni odbor (1)

Јасна Миљеновић, председница УГ Слободни грађани Сомбора и члан одборничке групе Треће Србије у Скупштини града Сомбора, је рекла да је бављење политиком као жена изузетно тешко и да се треба заслужити место на политичкој сцени, те је истакла задовољство укључивањем великог броја жена у рад месног одбора у Стапару.

Присутне делегате и госте је поздравио и Дарко Поповић, председник Извршног одбора Треће Србије у Сомбору, и истакао да се све планиране политичке активности, како свих месних одбора тако и самог Градског одбора, заврше у унапред предвиђеним роковима, како би се резултат оствареног видео кроз бољи животни стандард свих грађана на територији града Сомбора.