Основан месни одбор Треће Србије у Гакову

18.12.2014.

У четвртак, 21.08.2014. године, основан је месни одбор Треће Србије у Гакову.
Једногласном подршком 122 делегата, за председника месног одбора Треће Србије у Гакову изабран је Срђан Драча, а за потпредседнике Милован Томић, Ивица Ласло и Нада Томић.

Gakovo mesni odbor (2)
Том приликом, новоизабрани председник месног одбора Треће Србије у Гакову, Срђан Драча је рекао да је Трећа Србија једна модерна политичка организација која се јасно суочава са проблемима који оптерећују све наше грађане, и посебно је изразио задовољство што су у Гакову програм Треће Србије највише прихватили млади људи.

Председник Градског одбора Треће Србије Сомбор, Синиша Милић је изјавио да је оснивањем месног одбора у Гакову започет процес формирања одбора Tреће Србије у селима која чине територију града Сомбора. Обзиром да су у већини села већ именовани координатори, очекујемо да до краја ове године буду формирани месни одбори Треће Србије и у свим другим селима.

Покрајински посланик Треће Србије, Срђан Завишин је указао на неопходност одговорнијег односа свих нас према нашим грађанима који живе на селу, обзиром да су управо ти људи, иако у веома тешком положају, и даље главна покретачка снага нашега друштва.

Gakovo mesni odbor (1)

Мирослав Паровић, председник политичке организације Трећа Србија, том приликом је изјавио да је неопходно спречити банкрот, дужничко ропство и пропаст српске привреде, а то ћемо успети само ако код грађана будемо развијали радну етику, културу предузетништва и пословне иницијативе.