Одржана трибина Градског одбора у Новом Саду у Месном одбору Ветерник

17.05.2015.

Мирјана Милеуснић, председница Месног одбора у Ветернику поздравила је присутне и најавила значајне активности Треће Србије у овом делу града. У будућности ћемо се трудити да будемо на услузи нашим суграђанима и решимо што већи број нагомиланих комуналних проблема.

veternik mileusnic 4

Мирјана Милеуснић, председница Месног одбора у Ветернику

Илија Сребро, члан Месног одбора у Ветернику предложио је конкретне активности у овом делу града. Неке од њих су побољшање услуга јавног градског превоза, уређење инфраструктуре, јавна окупљања и дружење грађана.

Илија Сребро, члан Месног одбора у Ветернику

Илија Сребро, члан Месног одбора у Ветернику

Бојан Панаотовић, члан Председништва Треће Србије и познати новосадски ТВ водитељ говорио је о утицају медија на становништво Србије. Критиковао је популарне ријалити програме и истакао њихов погубан утицај на друштво, нарочито на омладину, која сутра треба да руководи градом и државом. Конкретан предлог наше странке је да се такве емисије драстично опорезују и да се зарађеним средствима стипендирају најуспешнији ђаци и студенти који масовно освајају најпрестижније награде у области науке у свим деловима Европе и света.

Бојан Панаотовић, члан Председништва Треће Србије

Бојан Панаотовић, члан Председништва Треће Србије

Горан Миленковић, председник Градског одбора у Новом Саду изнео је најзначајније тачке из политичког програма. Идентитет Новог Сада као Српске Атине је у годинама за нама био у великој мери угрожен промовисањем вештачког и наметнутог војвођанског идентитета. Зато смо се ми бавили промоцијом српског ћириличног писма, културе сећања на наше суграђане који су допринели српској државности и који су страдали само зато што су били Срби. Такође, истакнут је значај улагања у образовни систем, као дугорочне државне стратегије, као и значај развоја пољопривреде. Хоћемо да брендирамо Нови Сад као најзначајнији пољопривредни центар овог дела Европе, у коме се производи најздравија храна.

veternik milenkovic 6

Горан Миленковић, председник Градског одбора у Новом Саду