Наставак председничке кампање: Мирослав Паровић-Алтернатива за Србију у Суботици

25.05.2015.

Пред више од стотину људи у Суботици је одржана трибина у склопу председничке кампање којом се Србији представља Мирослав Паровић као кандидат коалиције Алтернатива за Србију. Окупљенима су се обратили Родољуб Пашћановић, адвокат из Новог Сада, Бојан Панаотовић, угледни новинар и водитељ култне емисије „Екстреми“, Боривој Рашуо, књижевник и политиколог и Мирослав Паровић.

miroslav parovic subotica (1)

Ја као Србин из Бачке и што би рекли, прави бачванин сматрам да је дошло време да на чело Србије дође неко ко је пореклом из Војводине“, рекао је Пашћановић.

Бојан Панаотовић је рекао да је уверен да ће са места председника Србије, Мирослав Паровић имати слуха да се заложи да се у Србији оснује фонд за стипендирање школовања талентоване деце. „Као неко ко је био најбољи студент електротехнике ја знам да ће Паровић водити рачуна да најбољи не одлазе из Србије, као што то ни сам није учинио и зато га подржавам“, закључио је он.

bojan panaotovic subotica (3)

Бојан Панаотовић

Србији је данас преко потребна опозиција, али не ова јалова која данас себе тако назива, већ истинска алтернатива која ће понудити реална и конкретна решења“, истакао је у свом говору Боривој Рашуо. „На оваквим скуповима и кроз Мирослављеву кандидатуру за председника Србије ми управо градимо једну квалитетну политичку причу“.

borivoj rasuo subotica (4)

Боривој Рашуо

Ми смо вечерас у Суботици јер активно радимо на договору са народом, јер Србију само договор и тим способних људи може да изведе из проблема у коме се налази“, рекао је окупљенима Мирослав Паровић. Објашавајући разлоге због којих се тако рано кренуло у председничку кампању, Паровић је истакао како је он нови политички лидер којег народ није имао прилике да сваки дан виђа у предходних тридесет година и да због тога мора да у кампању крене пре свих како би стигао да обиђе читаву Србију и народу се лично представи.

Miroslav Parovic, kampanja 2015., fotos za postavljanje u vesti 2

Мирослав Паровић

Као приоритет спољне политике коју ће водити, Паровић је истакао рад на формирању Балканског савеза између Грчке, Македоније, Црне Горе, Републике Српске и Србије. По његовим речима овај савез ће бити највећа брана великоалбанском тероризму, а уједно и велика шанса у новој расподели карата на глобалном плану.

Ми се боримо за Србију по мери наше деце“, закључио је Паровић.