“НАРОДНА СЛОГА” ПОДРЖАЛА ПАРОВИЋА И АЛТЕРНАТИВУ

05.05.2015.

Данас је у Београду одржана конференција за медије Алтернативе за Србију на којој је Мирослава Паровића као председничког кандидата подржао Зоран Јовановић са својим удружењем Народна слога.

_M230798

Зоран Јовановић је дипломирани економиста, један од првих власника приватне телевизије у Србији – телевизије Мелос, оснивач и власник Мелос продукције која гаји српску изворну музику и председник удружења Народна слога које негује идеје изворног народњаштва на српској друштвеној и политичкој сцени.

Веома ми је драго што могу да подржим групу нових ентузијаста који, за разлику од свега виђеног и истрошеног које су нам остале странке понудиле, нуде нову политику за наше друштво са добрим резултатима. Принципи на којима се наше политике заснивају су идентичне – поштовање ћириличног писма, одржавање традиције и српства, те сматрам да ћемо успети. Паровић и Алтернатива за Србију нуде нешто ново, нуде нам нову енергију у односу на све странке које су се истрошиле. Лично ми је велико задовољство да подржим Паровића за председника и да будем део Алтернативе за Србију“ рекао је Зоран Јовановић.

Мирослав Паровић je рекао да му је веома драго што сарадњу развија са људима као што је Зоран Јовановић јер је реч о човеку који поштује и развија патриотску традицију и српску изворну музику.

„Господин Јовановић је прави српски патриота кога краси предузетнички дух, поштовање традиције и не бежање од одговорности што су особине које би требало да има сваки грађанин ове земље. Ми смо прави пример помирења у овом друштву пуном различитости и уверен сам да ћемо заједно, као тим посвећених људи, допринети другачијем и бољем животу наших грађана“ рекао је Паровић.