Напад на Трећу Србију због подршке Орбану у борби против ММФ-а

24.11.2014.
Поводом пашквиле објављене у електронским медијима и дневном листу “Мађар Со“ у којој се наводи да политичка организација Трећа Србија наводно жели да купи Радио “Суботица“ наглашавамо да се ради о нападу екстремистичких Мађарских кругова из Суботице на нашу организацију.
Данијел Кулачин није ни функционер, ни члан Треће Србије, те је јасно да аутор текста има изражену злу намеру према новој грађанској десници која је оличена у Трећој Србији.
Посебно је питање начин на који је “Мађар Со” дошао до ове информације будући да је то једино могуће неовлашћеном употребом података од стране надлежних.
Суштински сматрамо да је Мађар Со и његова редакција несвесно постао оруђе у рукама кругова који у Србији не желе да се у Србији  примени “анти-ММФ” рецепт који се тренутно спроводи у Мађарској.
Позивамо целокупну српску јавност да не занемари утицај екстремистичких група које дивљају по Суботици и које се не либе ни употребе најподмуклијих лажи у циљу дискредитације нових снага на политичкој сцени Србије које представља Трећа Србија.
Нова Европа