Најава: Трибина – Нове политичке снаге у европи – талас који долази и у Србију – Привредна комора Србије

05.03.2015.

Време: 6. март 2015. године, 19 часова
Место: Привредна комора Србије (Теразије 23/2, Београд)

Са задовољством Вас позивамо на заједничку трибину Треће Србије и Народне деснице из Француске на тему „Нове политичке снаге у Европи – талас који долази и у Србију“ која ће се одржати 6. марта 2015. године у просторијама Привредне коморе Србије, са почетком од 19 часова.

Данас је тренд да у Европи на политичку сцену ступају нове политичке снаге и нови људи. Ово је тренд који практично незадрживо креће и неминовно ће ускоро доћи и у Србију.
О свему овоме говориће водећи представници нових политичких снага у Француској и Србији:

  1. Pierre Gentilletпредседник младих Народне деснице – УМП (Président des Jeunes Droite Pop Mouvance) и један од водећих младих политичара у Француској;
  2. Alexandre MoustafaНационални савет УМП – Народна десница (Conseiller national de l’UMP);
  3. Мирослав Паровић, председник Треће Србије.

Народна Десница је део странке УМП која је до недавно била владајућа партија у Француској. Данас је Народна десница политичка групација која иступа изразито критички настројено према политици Европске Уније и НАТО пакта. Такође, Народна десница је велики противник санкција које је Европска Унија увела Русији.

Народна десница је активна у решавању питања у шест основних области: нација, патриотизам, слободно предузетништво, политика породице, безбедност, одговорно управљање јавним финансијама и добар имиџ Француске у иностранству. Истичући неке од идеја и концепта „ред и закон“ у оквиру платформе бившег француског председника Саркозија, Народна десница је фокус активности ставила на проблеме имиграције и безбедности.

Miroslav Parovic, kampanja 2015., fotos za postavljanje u vesti 2

http://ladroitepopulaire.com/

http://www.u-m-p.org/

У нади да ћете бити наши гости,
Срдачан поздрав,
Трећа Србија