Мирослав Паровић и Андреј Фајгељ у емисији Питања и одговори на ТВ Палма Плус

22.12.2014.

У суботу 20. децембра Мирослав Паровић и Андреј Фајгељ гостовали су у емисији Питања и одговори на телевизији Палма Плус, ауторке и водитељке Оливере Милетовић.

Мирослав Паровић Андреј Фајгељ Оливера Милетовић

У 90-минутном трајању ове популарне гледане друштвено-политичке емисије централна тема била је нестабилност која се на силу изазива у Новом Саду и Војводини како би се потом проширила по читавој Србији, а којљ би резултирала државним ударом и грађанским ратом, а све по моделу какав је виђен у Украјини.

Након пригодног филма који улази у дубине “украјинског” сценарија председник и потпредседник Треће Србије отворено су говорили о аргументима који су узбуркали јавност Србије прозивајући конкретне људе и организације.

Каква је разлика између осовине Париз-Берлин-Москва, те евроатланстке Брисел-Лондон-Вашингтон, и какви су корени крупних геополитичких и тектонских друштвених промена и како као држава у средишту процеса који се дешавају у Европи Србија треба да се понаша сазнаћете у емисији коју преносимо у целости за све оне који су пропустили њено емитовање на телевизији.

Извор:  ТВ Палма Плус