Мирослав Паровић: Акција прикупљања потписа за Закон о општем репрограму дугова грађана

01.03.2015.

Како је у изјави рекао Мирослав Паровић председник Треће Србије акција прикупљања потписа за Закон о општем репрограму дугова грађана према државним фирмама протиче веома добро.

inicijativa beograd (1)

Београд – акција прикупљања потписа

Ова акција се одвија у великом броју градова србије а одзив грађана показује да је проблем старих дугова и приватних извршитеља, који због истих грађанима стално прете пленидбом имовине заиста веома велик.

Смедеревска Паланка - акција прикупљања потписа

Смедеревска Паланка – акција прикупљања потписа

Такође иза ове наше народне иницијативе сваким даном стаје све више организација и синдиката, тако да су нас до сада подржали синдикат Солидарност, индустријски синдикат шинских возила, Синдикат просветних радника Смедеревска Паланка, као и организације Белоцркванска слободна иницијатива и домаћински за Паланку.

prikupljanje potpisa Zakon o reprogramu dugovanja (1)

Нови Сад – акција прикупљања потписа

За нас је очување социјалног мира у држави патриотско питање број један и ми из Треће Србије сматрамо да се сви државни и друштвени ресурси морају ставити у службу обичних људи који данас трпе највеће притиске кризе у којој се налазимо и позивамо и све друге организације којима је интерес грађана Србије важнији од мишљења ММФ-а, да се заједно са нама боре да се један овакав закон изгласа и да на тај начин помогнемо нашем народу, закључио је Паровић.