Мироје Јовановић у “Ћирилици” на ТВ Хепи

28.12.2014.

Мироје Јовановић, подпредседник Треће Србије  гостоваће у  емисији “Ћирилица”, данас у ПОНЕДЕЉАК 22. децембра 2014. у 20:50 на TV Happy где изнети детаље о покушају дестабилизације Србије и разоткривању сценарија државног удара, као и о правним односима Русије и ЕУ поводом пројекта “Јужни ток”.

Потпредседник Мироје Јовановић

Мироје Јовановић, потпредседник Треће Србије

Потпредседник Треће Србије укрстиће ставове са Душаном Спасојевићем, бившим амбасадором Републике Србије у Турској, др Драганом Петровићем, политиколог, геполитичар, економиста, историчар и политички аналитичар, Душаном Јањићем политичким аналитичарем и Владаном Глишићем из Покрета Двери.

Емисија “Ћирилица” бави се актуелним темама из света политике и културе, занимљиви гости, ексклузивни интервјуи су оно што чини ову емисију годинама најгледанијом у Србији у својој категорији.

У емисији Ћирилица политичари наступају као обични људи, без цензуре и фраза.

1406022994_cirilica-2

Опуштено, без тензије, угледни аутор емисије Миломир Марић, готово да се поиграва озбиљним темама, приближава их народу, решава у ходу и чини да се запитају: како ће после изнетог у емисији преживети они који су покушали да раде мимо државе и система?

Ћирилица разоткрива српску прошлост због које смо, како кажу, остали без будућности. Оно што не објављују ни скандалозни таблоиди може се чути у овој емисији, као и скривена позадина догађаја о којима се највише прича, а најмање зна. Аутор емисије спаја неспојиво, на граници где престају политичка пропаганда и лажна обећања, а почиње стварност.