ЛСВ да изађе из мишје рупе и јавно се суочи са нама

03.04.2015.

Обраћајући се нашим коалиционим партнерима и градоначелнику Новог Сада Милошу Вучевићу са намером да нас још једном нападну, Лига социјалдемократа Војводине показала је, између осталог, да нема нимало храбрости да се обрати нама лично јер знају да ћемо се врло радо одазвати и одговорити било каквом питању у циљу откривања истине и заштите не наших него интереса грађана.

Ово доказује да ЛСВ нема и неће икада имати смелости ни да се суочи са потребама грађана и да пред њих изађу отворено него изгледа као да су се сакрили у мишју рупу па видимо ко је уствари „штеточина“ на политичкој сцени Војводине.

ЛСВ без имало срама и одговорности напада СНС јер нас наводно штите и покривају, а заборављају на бахатости и малверзације по којима су познати широм Војводине и прљаве лажи и трачеве које заједно са Демократском странком шире како би изазвали нереде у Новом Саду. Ово само показује колико ове две странке покушавају да се на све могуће начине, користећи се и најогавнијим средствима којима се служе преваранти и корупцијски магови, довијају да сруше тренутну коалицију у Новом Саду и домогну власти како би своје отрове који су им својствени као штеточинама посули и по једном од најлеших војвођанских градова и тако затровали и животе Новосађана.

Желимо да поручимо ЛСВ-у да ми из Треће Србије сами знамо да се бранимо и да ћемо врло радо одговорити на све оптужбе које ових дана неоправдано упућују ка нама заједно са „господом“ из Демократске странке. Не видимо разлог помињања било каквог „кафанског пребијања“ када  знамо да је лидер ЛСВ-а познат по разним ексцесима и нападима, што у медијима тако и у приватном животу. Зато би им боље било да се покрију по ушима јер помињањем афера и туча само асоцирају грађане на оно што челници ЛСВ-а знају најбоље да раде.

Ми из Треће Србије се не плашимо  да у сваком тренутку изађемо пред грађане који ће показати колико поверења су стекли у нас, што доказују потписи за доношење закона о општем репрограму дугова јер су препознали нашу жељу да их спасимо сиромаштва које су им „штеточине“ нанеле. Зато нећемо дозволити да било ко баци сенку на све оно што радимо у интересу грађана и врло радо ћемо изаћи на изборе како бисмо то и показали.

treca-srbija-zastava-u-zitu