Градски одбор Треће Србије Сомбор: основан месни одбор Треће Србије у Станишићу

10.02.2015.

Сомбор, четвртак, 05.02.2015. године, политичка организација Трећа Србија је основала месни одбор у Станишићу.
Једногласном подршком 43 чланa Скупштине, за председника месног одбора Треће Србије у Станишићу изабран је Милан Вукадиновић, за потпредседнике Слободан Млинар, Славица Фрелих, Сава Крстановић, Јелена Буловић и Дамир Борковић. За секретара одбора изабрана је Јована Бургијашев.

stanisic1

Милан Вукадиновић, новоизабрани председник месног одбора Треће Србије у Станишићу, том приликом се захвалио на указаном поверењу и нагласио да ће овај Месни одбор, пре свега радити на побољшању живота људи у Станишићу.

Синиша Милић, председник Градског одбора Треће Србије Сомбор, је изјавио да је потпуно јасно да су некада парламентарне и озбиљне политичке странке данас нестале, али исто тако је јасно да је једино Трећа Србија данас у великом успону од нових снага на политичкој сцени.

Др Лазар Рачић, покрајински посланик Треће Србије, је поновио да је Трећа Србија млада политичка организација, али организована од веома паметних и амбициозних људи, који се залажу за праведну Нову Европу која ће уважавати традицију, културу, и интегритет сваке нације.

Душко Станић, шеф одборничке групе Треће Србије у Скупштини града Сомбора, је честитао изабраним члановима месног одбора Станишић, и изразио уверење да ће овај месни одбор бити један од најактивнијих у раду Треће Србије на територији града Сомбора.

Покрајински посланик Треће Србије, Срђан Завишин је позвао све чланове Треће Србије, као и све људе који желе да учествују у раду политичке организације Трећа Србија, да се активно укључе у рад Градског и месних одбора јер ћемо само активним деловањем утицати на побољшање нашега друштва.