Гостовање Деспота Ковачевића и Стефана Сурлића на ТВ Хепи

14.03.2015.

У јутарњем програму ТВ Хепи, 13. марта 2015. године, гости су били Деспот Ковачевић и Стефан Сурлић, чланови организационог одбора и чланови комисије за пројекат Србија. Они су широј јавности представили пројекат Србија. Првенствено се даје шанса младим људима до 30 година да учествују на конкурсу, да својим идејама и планом покажу шта могу да ураде за своју државу.

hepi tv-despot kovacevic i stefan surlic

Пројекат Србија треба да буде стратешки документ за период од 2015. до 2030. године. Чланови организационог одбора истакли су да је најзначајнији пројекат Фондације „Достојанство“ управо израда овог стратешког документа. Организациони одбор окупља еминентне људе, између осталог, директор „Музеја Никола Тесла“ Бранимир Јовановић, Миломир Марић, пуковник Гроздић, Слободан Ерић главни уредник „Геополитике“,…

На крају су господин Ковачевић и господин Сурлић истакли да не постоји озбиљна нација у свету, а да нема овакав стратешки документ и да је зато је веома важно да се он изради и да коначно озбиљно планирамо дугорочне потезе и да државу Србију водимо како то доликује озбиљним народима.