Горан Миленковић: Наша дела сведоче о нама

08.07.2015.

Мирослав Паровић је на Председништву одржаном 06. јуна, у вези са мојим радом изнео искључиво похвале. Такође, тада је више пута истакао да нико неће бити искључен или смењен са функције у Трећој Србији и то је уценио својом оставком. Непуних месец дана након тога, на седници Скупштине Града Новог Сада из медија сазнајем да се он одрекао мојих колега и мене. Не постоји ниједан разлог за такозвано искључење из странке, осим самовоље и комичног брутализма Мирослава Паровића. Не постоји ниједан страначки акт, ниједно слово у Статуту Треће Србије које дозвољава такав чин. Оваква овлашћења Паровић је себи дао у фалсификованом документу. Злоупотребио је столицу на коју смо га Ми поставили. Помислио је да може даље сам и прихватио да мора против нас.

На место председника Градског одбора у Новом Саду нисам изабран случајно, него сам добио његово и поверење својих колега. А то поверење сигурно не бих добио да неко може да манипулише мојим делима.

goran milenkovic 07 2015

Како о мени, тако и о Паровићу, наша дела о нама сведоче. Човек који је фалсфиковао документе и свесно лагао, нема више никакав легитимитет да буде председник Треће Србије. Уцењивањем људи, који поштено и пожртвовано раде, као што је то данима чинио Мирослав Паровић, не гради се ауторитет.

Мирослав Паровић се променио преко ноћи и људи га више не препознају. Потценио је људе из Треће Србије. Потценио је наше достојанство и интелигенцију, а своје могућности је преценио. Такав човек, без ауторитета, не може више да представља моје страначке саборце и мене.

Горан Миленковић,
председник Градског одбора у Новом Саду и члан Председништва Треће Србије