Горан Миленковић: Лажни антифашисти вулгарно наружили Нови Сад

07.11.2014.

Чланови Градског одбора Треће Србије у Новом Саду, прекречили су данас графит са ликом Александра Конузина, који је пре неколико дана освануо на углу улица Максима Горког и Стражиловске, а који је протекле ноћи наружен од стране „антифашистичких“ организација.

DSC_0166 (Medium)

Горан Миленковић: Новосађани препознају лажне антифашисте.

Председник Градског одбора Треће Србије у Новом Саду, Горан Миленковић, рекао је да су графит наружили људи који се заправо скривају иза такозване “антифашистичке” организације и да Новосађани не заслужују да им неко такав ружи град.

DSC_0095 (Medium)

„Ми ћемо данас овај вулгарни говор мржње исписан преко графита прекречити и учинити да ова фасада изгледа лепо, јер сматрамо да Новосађани не заслужују да им неко, исмевајући сарадњу између две братске државе, Србије и Русије, на овакав начин ружи град“, рекао је Миленковић.

DSC_0200 (Medium)

Горан Миленковић председник Градског одбора Треће Србије прекречује вулгарности лажних антифашиста.

  Председник Градског одбора Треће Србије у Новом Саду је апеловао на све грађане да убудуће оправдају место Новог Сада међу градовима који важе за престоницу културе и да ће Трећа Србија учинити све да се наш град на то место и кандидује 2021. године. Он је додао да ништа неће прекинути сарадњу Србије и Русије, јер не треба прекидати оно што је добро и корисно за наш народ.

У Новом Саду, новембра 2014. године.