Градски одбор Треће Србије у Крагујевцу данас обележава свој први рођендан

16.02.2015.

Градски одбор Треће Србије у Крагујевцу данас обележава свој први рођендан. Претходну годину, према мишљењу руководства странке у овом граду, обележили су запажени резултати на предходним парламентарним изборима на којима је политичка организација Трећа Србија иступила потпуно самостално са новим људима и потпуно новим идејама.

Такође, Трећа Србија је својим ефикасним политичким деловањем у Крагујевцу допринела смени једне од најгорих власти у историји града и појединаца који су због своје нестручности и незнања, зарад остваривања својих себичних интереса довели град до ивице економског амбиса, а грађане у незавидан положај кога захваљујући политичкој пропаганди и медијском мраку нису били ни свесни.

Својим деловањем у претходном периоду Трећа Србија у Крагујевцу обраћала се свим грађанима, постепено градећи свој имиџ на постулату политичке доследности и вођењу принципијелне политике.

“У настојању стварања праве политичке елите која би била способна да креира јасну дугорочну стратегију и отпочне са континуираним перманентним деловањем како би се изашло из кризе идентитета и стања у коме се Србија и Крагујевац данас налазе, ујединили смо се око идеје да нас предводе и да се питају најбољи међу нама. Градски одбор данас броји преко 500 чланова који су укључени у рад градског одбора. а очекује нас напоран рад на пољу даљег развоја капацитета страначке инфраструктуре и припрема за локалне изборе”. (Марко Радоњић)

Председник градског одбора Треће Србије у Крагујевцу, Марко Радоњић

logo