ДС НА СИЛУ ТЕРА ЉУДЕ НА СВОЈ МИТИНГ?!

22.04.2015.

У силној жељи да покаже појединим странцима како још увек има странку на коју се они могу ослонити у изазивању уличних немира у Србији, Демократска странка је одлучила да направи протест у Београду. Имајући у виду да су за протест потребни људи, а да Бојан Пајтић за собом не може да поведе ни чланове своје најуже породице, ДС се одлучио да злоупотребом власти коју обављају у АП Војводина покуша да некако напабирчи неке људе.

Стога Трећа Србија пита, да ли су дати налози општинским одборима на територији Војводине да свакој особи која ће доћи на протест у суботу исплате 2500 динара? Такође, питамо Пајтићев режим, да ли је истина да ће аутобуси који ће превозити људе на скуп у Београду бити плаћани преко покрајинских предузећа која су под контролом ДС-а?

Сматрамо да је важно да ДС одговори на питање да ли је појединим запосленима који су ангажовани у покрајинској администрацији, а који имају уговор на одређено, запрећено раскидањем уговора уколико они и њихове породице не буду организованим аутобусима из Новог Сада кренули у Београд у суботу.

 Упозоравамо Пајтићеве послушнике да би на горе описани начин био вршен организовани мобинг над радницима, сличан оном који је вршен 2012. године када су запослени из новосадских и покрајинских јавних предузећа били приморани да буду у колцентру који је ДС тада формирала у Мастер центру новосадског сајма и чији је задатак био позив људима на приватне телефоне и агитација да се гласа за ДС.

Такође, индикативне су информације, да се у штампарији покрајинске власти, дакле у државној штампарији, и о државном трошку врши штампа великог броја летака и плаката којим ће се народ позивати на протест и преко којих ће се вршити компромитација власти у Новом Саду.

Организатори свих ових радњи су исти они који злоупотребљавајући синдикате у Новом Саду већ данима покушавају да регрутују људе да на улици истерују правду. Нас никако не би изненадило и да се на скупу ДС-а у Београду масовно појаве и црвени картони који су већ у Новом Саду испробани и који очигледно постају обележје покушаја изазивања нове револуције у Србији налик оној која је била 5. октобра 2000.

За нас из Треће Србије дилема не постоји, ми смо за другачију власт у нашој земљи и до тога тежимо да дођемо легалним путевима.  Због тога ћемо дати све од себе да раскринкамо оне који су већ једном багерима и хеклерима освајали власт и да им не дозволимо да опет преко неког новог ДОС-а и црвених картона уместо стиснуте песнице на силу узму наше животе у њихове руке.

ts nebo zastave