Др Светомир Милојевић подржао Алтернативу за Србију

06.02.2015.

На конференцији за новинаре политичког окупљања Алтернатива за Србију, председник Треће Србије и оснивач Алтернативе за Србију Мирослав Паровић представио је др Светомира Милојевића, професора на Факултету техничких наука у Косовској Митровици и професора на Агрономском факултету у Чачку који је дао своју подршку овом политичком окупљању.

Dr Svetomir Milojevic parovic alternativa 5.2.2015 (1)

Ово је важна подршка Алтернативи за Србију јер долази од професора који својим знањем може да допринесе остваривању циљева нашег окупљања“, рекао је Мирослав Паровић.

По речима господина Паровића данас је своју подршку Алтернативи за Србију дао човек који својим радом у образовању несебично помаже људима на Косову и Метохији, да остану и опстану у јужној српској покрајини у овим тешким временима.

Професор Милојевић је такође и човек који покушава да прозиводњу србског нациналног пића, ракије, обједини и да и на тај начин Србија буде конкурентна на светском тржишту и да од тога има прихода, истакао је овом приликом Паровић.

Dr Svetomir Milojevic Alternativa

Др Светомир Милојевић истакао је да је потребна комерцијализација домаћих производа и да је он поред свог академског ангажмана познат по својим приватним иницијативама у промоцији домаћих производа, а пре свега српског бренда ракије. Милојевић се поред овога у свом говору осврнуо и на учинке „болоњског процеса“ у српском образовању за које је оценио да су довели до свеопште деградације образовног система.