Ђоковићи улажу у Бањалуку?

13.03.2015.

Срђан Ђоковић, отац тениског аса и власник компаније “Фамили спорт”, боравио је у уторак у Бањалуци у приватној посети. Према незваничним информацијама, породица Ђоковић је заинтересована за куповину мотелу на Бањ брду, а који је власништво Гордане Тешановић, директорке Дома здравља у Бањалуци и посланице СНСД у Народној скупштини РС.  Породица Ђоковић наводно планира да на Бања брду отвори ресторан “Новак”. Срђан Ђоковић је обишао објекат на Бањ брду, али није хтео давати никакве званичне изјаве о посети и разлозима доласка у Бањалуку.

djokovic

– Ја сам овде у приватној посети код пријатеља – кратко је изјавио Срђан Ђоковић. С друге стране, Остоја Барашин, директор Туристичке организације града Бањалука, каже за “Новости” да је чуо да је Срђан Ђоковић боравио у граду и да је имао обилазак мотела на Бањ брду.

– Уколико су тачне информације које се спомињу, да је породица Ђоковић заинтересована за куповину мотела, онда је то сјајна ствар за наш град. Долазак Ђоковића у Бањалуку био би одличан туристички потез и од тога би огромну корист имали сви. Ми из Туристичке организације подржавамо овакву идеју и стојимо им располагању – каже Барашин. Иначе, Бањ брдо је најпознатије бањалучко излетиште, удаљено око пет километара од центра града. Са надморске висине од 430 метара види се готово цели град. Бањалучани овај део називају и стаза здравља због окружења где преовладава зимзелена и листопадна шума, извори питке воде, где влада мир и тишина.

Извор: Вечерње новости