Делегација одборничке групе Треће Србије у Скупштини града Новог Сада посетила Москву

05.12.2014.
Јуче је у Москви Кирил Владимирович Шчитов, депутат и председник Комисије за омладину и спорт Московске градске Думе примио делегацију одборничке групе Трећа Србија у Скупштини града Новог Сада, коју су чинили Заменик председника Скупштине града Мирослав Илић и председник градског одбора Треће Србије у Новом Саду и одборник Горан Миленковић. Посети је присуствовао и Владимир Зотов саветник директора Агенције за развој и европске интеграције региона Града Београда за сарадњу са земљама Евроазијске уније.
ilic i milenkovic u moskvi (2)
Нови Сад је представљен као град са богатим културним и историјским наслеђем. Разговарано је о свим политичким и привредним специфичностима оба града, значају геостратешког положаја и о великим потенцијалима за развој Новог Сада. На обострану иницијативу наглашена је била тема образовања младих људи и договорени су правци деловања. 
ilic i milenkovic u moskvi (3)
Званичници Москве изразили су задовољство и спремност за даљу сарадњу. Узвратна посета званичне делегације Московске градске Думе Новом Саду очекује се у јануару 2015.