АЛТЕРНАТИВА за Србију: Трећа СРБИЈА иницирала друштвено – политичко окупљање

06.11.2014.

Трећа Србија је иницирала друштвено – политичко окупљање под називом „Алтернатива за Србију“ која је данас представљена јавности на конференцији у Београду, чију платформу можете прочитати и преузети овде.

DSC_0512 (Medium)

Председник Треће Србије, Мирослав Паровић, обраћајући се присутнима је истакао да ће „Алтернатива за Србију“ окупити људе који су политички одговорни и који су искрено заинтересовани да Србија и српско друштво боље функционишу.

„Алтернатива за Србију“ ће окупити људе којима су дела важнија од речи, људе који ће направити јасан отклон од власти у држави, уколико она не чини све како би побољшала квалитет живота свих грађана, али ће, исто тако, направити отклон и од актуелне опозиције, уколико она не ради добро“, рекао је Паровић.

Он  је позвао политичке странке и људе који желе да у први план ставе реалне проблеме реалних људи у Србији, а не партикуларни интерес, да се прикључе Алтернативи за Србију.

Мирослав Паровић

Мирослав Паровић

Ми више немамо права на грешку. Немамо права да будемо пасивни и неактивни. Немамо права да пропустимо ниједну прилику, јер је доста прилика у Србији пропуштено у последњих 25 година. Сви који желе добро Србији и српском народу су добро дошли у Алтернативу за Србију“.

DSC_0525 (Medium)

Присутнима су се, поред председника Треће Србије обратили: Деспот Ковачевић, докторанд на Факултету политичких наука у Београду; Стефан Сурлић, докторанд на Факултету политичких наука у Београду и оснивач Центра за друштвена истраживања; Драгослав Љубичановић, адвокат и председник Српског адвокатског друштва; проф.др Ненад Крстић, Филозофски факултет; Боривој Рашуо, писац и Томислав Ловрековић, главни и одговорни уредник Новина Новосадских и председник ФК Нови Сад.

Снимак конференције за медије у целини: