Политичка организација

Генерални секретар

Djurdjev Aleksandar portret1

Александар ЂУРЂЕВ

Александар Ђурђев је рођен 1980. године у Новом Саду у ком је завршио основну и средњу школу, као и Факултет техничких наука.

Током студија почео је да стиче искуство у НВО сектору и један је од оснивача Центра за савремену едукацију. Аутор је књиге „Радна етика – основна вештина“ која се користи као уџбеник за ученике средњих школа у Србији. Приредио је књигу  „Одакле почиње отаџбина“ – збирка путинизама.

Предавач је из области: радна етика, пословна етика, управљање пројектима, лобирање, умрежавање и кризни менаџмент. Организовао је јавна заговарања, округле столове, конференције итд.

Радио је у Радиодифузној установи Војводине – РТВ, а затим у ЈП “Србијагас”. Главни је и одговорни уредник интернет портала “ЕНЕРГЕТИКА ИНФО”. Витез Командир “Реда Орла Грузије” и “Бешавне Доламе Господа Нашега Исуса Христа”.

Председник Савета за јавни ред, мир и безбедност у Скупштини града Новог Сада. Члан Скупштине Пословног инкубатора града Новог Сада. Саветник градоначелника за питања Дунавске стратегије. Ожењен.

Ловац.